Solskjær kritisk til overgangsregler: - Ikke bra for oss

Overgangsvinduet i England stenger over tre uker tidligere enn i andre store ligaer. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener det er lite gunstig.

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United har så langt hentet to spillere denne sommeren. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United har så langt hentet to spillere denne sommeren. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Om en drøy uke, natt til 9. august, stenger overgangsvinduet på balløya. Da er det ikke mulig for de engelske storklubbene å hente flere forsterkninger. I andre land derimot, som i Spania, Tyskland og Italia, er det mulig å hente spillere i over tre uker til.

Det er en ordning Solskjær mener er ugunstig for hans lag og resten av Premier League-klubbene.

– Jeg mener vi har trukket det korteste strået, for å være ærlig, sier nordmannen i et intervju med Sky Sports.

– Ikke bra for oss

For selv om han ikke kan hente spillere etter 8. august, kan storklubber som Barcelona og Real Madrid gjøre det. Solskjærs midtbanestjerne Paul Pogba er for eksempel blitt koblet til en overgang til Spanias hovedstad.

Nordmannen påpeker i intervjuet nettopp det at storklubbene i andre land kan fortsette å prøve seg på spillere i Premier League.

– Jeg synes ikke det er bra for oss, nei, sier han.

Kobles til stjernespillere

Så langt i sommer har Manchester United signert Aron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Daniel James fra Swansea. Det har lenge vært spekulert i om både Harry Maguire fra Leicester og Bruno Fernandes fra Sporting kan være på vei inn portene på Old Trafford.

De siste dagene har det også blitt rapportert fra Italia at argentinske Paulo Dybala kan være på vei til Manchester i en byttehandel med United-spissen Romelu Lukaku.

Solskjær og hans lag sesongåpner i Premier League på Old Trafford mot Chelsea søndag 11. august.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer