Solskjær fikk det som han ville – Cavani forlenget United-kontrakten

Stjernespissen Edinson Cavani (34) er enig med Manchester United om en ny avtale. Han blir i klubben ytterligere én sesong.

Edinson Cavani viste seg fram som superinnbytter for Manchester United søndag. Foto: Shaun Botterill / Pool via AP / NTB
Edinson Cavani viste seg fram som superinnbytter for Manchester United søndag. Foto: Shaun Botterill / Pool via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye kontrakten binder spissveteranen fra Uruguay til Old Trafford minst til sommeren 2022.

– I løpet av denne sesongen har jeg utviklet stor forkjærlighet for klubben og alt den representerer. Jeg føler et sterkt bånd til alle mine lagkamerater og støtteapparatet. De gir meg ekstra motivasjon hver dag, og jeg vet at vi sammen kan utrette store ting, sier Cavani til klubbens nettsider.

Han hyller manager Solskjær.

– Fra første stund da jeg signerte, har jeg følt managerens tillit. Som spiller gir det en perfekt mulighet til spille din beste fotball, og det takker jeg ham for, sier Cavani.

Tilfører energi og kraft

Solskjær returnerer den rosende omtalen til den uruguayanske måltyven.

– Jeg sa da Edinson signerte at han ville tilføre gruppen energi, kraft og lederskap, og han har ikke motbevist meg. Han har vært alt jeg trodde han ville bli og mer til, sier United-sjefen.

– Som trenere kjenner vi til målstatistikken hans. Men det er personligheten hans som har tilført dette laget så mye. Han har en vinnermentalitet, og har også en bestemt holdning til alt han gjør, tilføyer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer