- Solskjær er under massivt press

Etter lørdagens 2-4-tap mot Leicester øker presset på Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Det kommer i starten av en tøff periode i sesongen.

Ole Gunnar Solskjær må tåle press før en tøff periode. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær må tåle press før en tøff periode. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Vis mer
Publisert

Om få dager venter nemlig Atalanta i mesterligaen. Der må United heve seg om de skal ha noen sjanse på sluttspill i turneringen på nyåret. Deretter skal de ta imot Liverpool på Old Trafford. Det vil bli en nøkkelkamp for Solskjær under press. Kritikken har haglet mot treneren etter en tung United-periode.

– De er individer, de er ikke et lag. Jeg mener Solskjær er under massivt press, sa den tidligere toppspilleren, Paul Merson, i Sky Sports-studioet etter Leicester-tapet.

BBCs rutinerte sjefskribent Phil McNulty skriver i sin kampsak: «Det er på tide å stille spørsmålet: Har Solskjær det som trengs til United-jobben?»

– Som manager tar Solskjær den verste støyten, men andre stornavn er også ganske ille ute etter denne kampen. Men til slutt er det ett spørsmål stadig flere, med økende rett, stiller: Er Solskjær den rette mannen til å føre Manchester United framover?

– Det er brutalt, men man kan ikke dukke unna for det. Og fasiten så langt, taler ikke i Solskjærs favør selv om alt ikke er hans ansvar.

Solskjær selv tok skylden for tapet og mener at han gjorde feil i laguttaket. Med tapet forsvant også borterekken på 29 kamper uten tap i ligaen.

– De fire målene vi slapp inn, var veldig enkle. Når vi slipper inn mål som det, fortjener vi ikke å fortsette rekken. Jeg gjorde kanskje noen feil, sa Solskjær.

Utfordringene står i kø for Solskjær. Dette er det som venter: Atalanta (mesterligaen), Liverpool (Premier League), Tottenham (Premier League), Atalanta (mesterligaen), Manchester City (Premier League).

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer