Solskjær og United gikk på et nytt tap mot Wolverhampton. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB scanpix
Solskjær og United gikk på et nytt tap mot Wolverhampton. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB scanpix Vis mer

Manchester United med nytt tap

Solskjær: – Vi har ikke råd til flere feil

Ole Gunnar Solskjær erkjente at Manchester United ikke har råd til flere feilskjær etter 1-2-tapet for Wolverhampton om det skal bli en plass blant topp fire.

Publisert
Sist oppdatert

Ashley Youngs utvisning og Chris Smallings selvmål bidro til tapet for Wolverhampton etter at United kom godt i gang og tok ledelsen i kampen etter Scott McTominays første mål for Manchester United.

Solskjær mente før kampen at United trengte 15 poeng for å sikre seg en plass blant de fire beste. Det må til om det skal bli spill i mesterligaen kommende sesong.

– Jeg er like trygg som jeg var for tre timer siden, spøkte Solskjær etter kampen.

– Jeg sa at vi trengte 15 poeng i våre sju siste kamper, og nå trenger vi 15 poeng fra de seks siste. Det blir vanskelig, men igjen: Vi er et godt lag, og det blir vanskelig for alle som skal møte oss. Dette ble en tøff kamp, og Wolverhampton fortjente å vinne, sa Solskjær ifølge Firstpost.

Ashley Young ble utvist etter to gule kort med fem minutters mellomrom. Det siste kom etter et høyt spark

- Når du har et gult kort, står du alltid i fare for å få et nytt. Det var en feil beslutning av Ashley (Young), men det skjedde i kampens hete akkurat da han nådde ballen, og foten var litt for høy. Det gjorde det litt vrient.

Solskjær sier at det ble vanskelig etter utvisningen.

- Vi klarte ikke å skape det presset vi ønsket, men vi forsvarte oss bra. Så scoret de på den første sjansen de fikk da fikk ballen innenfor 16-meteren.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer