Sol.no søker tilkallingsvikar

Sol.no søker tilkallingsvikar

Er du vår nye forsideredigerer?

(upublisert) Opprettet
Vi søker etter en dyktig forsideredigerer som ønsker å jobbe kvelder, helger og tilkallingsvakter i Sol.no. Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget.

Du har journalisterfaring og kildekritikken i ryggmargen, og teft for å lage gode vinklinger på fronten. Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leserverdige saker som bør spres.

I Sol.no vil du komme inn i en kjent nettavis som er i vekst. Sol.no var tidligere en av Norges viktigste startsider. I dag er vi den viktigste nyhetsaggregatoren i Norge. Vi har solid økonomi, og går i overskudd, samtidig som trafikken vokser på mobil. Hovedprosjektet til Sol.no er å bli markedsleder innen maskinlæring og kunstig intelligens.

I denne jobben vil du styre forsiden på et av landets største nettsteder og jobbe sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen. Du går inn i et miljø som setter kvalitet og god journalistikk svært høyt. Sol.no er eid av Aller media og lokalene er i et moderne bygg på Hasle i Oslo.

For mer informasjon om stillingen, kontakt redaktør Andreas Heen Carlsen, andreas.carlsen@aller.com, 415 07 894 eller deskleder Trond Alsvik, trond.alsvik@sol.no, 934 12 634.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer