Solgte månedskort på toget for 90 kroner: - En suksess

Den tyske togoperatøren Deutsche Bahn slår fast at månedskortene som ble lagt ut for 90 kroner stykket, er blitt en suksess.

Deutsche Bahn sier det nasjonale kollektivmånedskortet til 9 euro i sommer har vært en suksess. Foto: Michael Probst / AP / NTB
Deutsche Bahn sier det nasjonale kollektivmånedskortet til 9 euro i sommer har vært en suksess. Foto: Michael Probst / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Rundt 26 millioner personer har kjøpt månedskort for juni, juli eller august via Deutsche Bahns utsalg alene. Det opplyser selskapets regionsjef Evelyn Palla søndag.

Det populære tiltaket utløper ved utgangen av kommende uke. Palla sier at flere passasjerer har reist med tog i løpet av tremånedersperioden som nå utløper, enn det selskapet hadde før koronapandemien i samme periode.

Mandag ventes det at det blir lagt fram en oversikt over hvor mange månedskort som er blitt solgt på landsbasis også utenfor Deutsche Bahns utsalg.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer