SOL søker kreative, kommersielle hoder – designer og innholdsutvikler

Vi skalerer opp, og trenger deg med på laget.

(upublisert) Opprettet
SOL.no utvikler seg fort. Det gjør også brukervanene og markedet vi opererer i. For å sikre at vi henger med i svingene, trenger vi et nytt lag med oss i hverdagen: Et kreativt, kommersielt team som kan sørge for at vi til enhver tid har de beste kommersielle løsningene for SOLs brukere og kunder. Dere jobber i skjæringspunktet mellom salg, utvikling og redaksjon, og trekker veksler på kompetanse og innspill fra alle avdelinger. Som team har dere selvstendig ansvar for å optimalisere og videreutvikle den delen av annonseporteføljen vår som ikke selges programmatisk. Vi har allerede en utmerket produktsjef på plass, men trenger flere gode folk for å få skikkelig fart. Innholdsmarkedsføring og såkalte "nativeløsninger" blir vårt viktigste kort fremover. Det er en fordel om dere har erfaring med og kjennskap til dette – og ikke minst meninger om hvordan det kan gjøres best mulig. Vi ønsker oss positive, dyktige mennesker som er flinke til å løse problemer raskt. Dere må ha spesielt gode samarbeidsevner og være i stand til å snakke med alle slags mennesker. Det er en fordel om dere kjenner til mediesalg/nettannonsering, men ikke en forutsetning. Begge stillingene er faste, og 100%.

Søknadsfrist:

18.06.2015 Kortfattet søknad med cv og eventuelt arbeidsprøver sendes til påtroppende redaktør Lill Kristin Syversen lill@sol.no.

Designer

Ansvarsområder:

Designe og utvikle native ads for kunder Utvikle og skissere kampanjeløsninger i samråd med våre selgere, kundene og resten av teamet Ha oversikt over hvilke muligheter for annonseberikelse og utvikling (f.eks. geostyring) som ligger i vårt annonsestyringsystem (Google DFP – opplæring vil bli gitt) Ansvar for at våre løsninger fungerer og ser bra ut på alle plattformer

Bakgrunn/profil:

Du har jobbet i skjæringspunktet mellom design og webutvikling. Du er mest designer, men nok utvikler til å få designen til å fungere godt. Tidligere kan du ha jobbet i reklamebyrå eller et mediehus, eventuelt for en kommersiell aktør. Du er opptatt av å lage gode løsninger som gir mer enn bare klikk, og glad i å jobbe sammen med andre.

Kvalifikasjoner:

Utdannet innen design/UX Behersker HTML5, CSS, Javascript

Personlige egenskaper:

Positiv, utadvendt, jobber godt under press.

Kommersiell innholdsutvikler

Ansvarsområder:

Utvikle og analysere de ulike innholdsmarkedsføringsproduktene våre Produsere innhold for kunder Utvikle kampanjeløsninger i samråd med våre selgere og resten av teamet

Bakgrunn/profil:

Du har jobbet som journalist, skribent eller tekstforfatter, og tenner på mulighetene som ligger i å bruke metoder og verktøy fra journalistikken til å gjøre kommersiell historiefortelling bedre og mer tilgjengelig. Du kan være ung og nyutdannet, eller en erfaren ringrev – eller noe midt imellom. Hovedsaken er at du ønsker å jobbe med å lage gode, kommersiell budskap, og har kompetansen som skal til.

Kvalifikasjoner:

Språksterk og stilsikker Utdannet journalist eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Erfaring fra kommersiell innholdsproduksjon er en fordel, men ikke et krav Erfaring med nettpublisering, bildebehandling og webanalyse

Personlige egenskaper:

Positiv, utadvendt, høy arbeidskapasitet.

Om selskapet:

SOL.no finnes fortsatt! Hvis du trodde vi var døde, kan vi motbevise det med tall: Vi er blant Norges 10 største nettsteder, og har 250.000-300.000 unike besøkende hver dag på desktop/tablet, samt 130.000 på mobil. Vi tjener gode penger og har en meget hyggelig driftsmargin – og bedre skal det bli. Vi har forlatt vår tradisjonelle rolle som portal og startside, og sikter nå høyt: SOL.no skal bli Norges største og beste nyhetsaggregator, som samler, forenkler og oppsummerer nyhetsbildet for folk i en travel hverdag. I tillegg til at vi er knallgode på nyhetsaggregering, eier og driver vi også enkelttjenester som SOL Guru, Kvasir og Kremtoppen. SOL er eid av Aller Media. SOL® ble lansert i 1997 (tenke seg til, et internettselskap med lang historie) og har i dag 40 medarbeidere. Vi holder til i splitter nye lokaler i Karvesvingen 1 på Hasle i Oslo, sammen med resten av Aller-konsernet.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer