SOL gir deg mulighet til å legge bort rettssaken

22. juli-rettssaken får massiv mediedekning. På SOL kan du selv bestemme hvor mye du vil lese.

(upublisert) Opprettet
Alle de store redaksjonene satser tungt i de 10 ukene saken skal pågå. Det er både riktig og viktig at alt som skjer rundt rettssaken mot Norges verste massemorder etter 2. verdenskrig følges tett. Det er også viktig å få klarhet i hva offentlige myndigheter gjorde og ikke gjorde. Og ikke minst hvordan dette vil påvirke samfunnet vårt framover. Også vi i SOL har forberedt saken og blant annet laget en egen side hvor du kan holde deg oppdatert på alt som skjer. Her finner du  fakta og nyttige lenker om hvordan rettssaken skal avvikles, samt en fortløpende oversikt over hva Norges største redaksjoner skriver om saken til enhver tid. Det være seg VG, NRK, TV 2, Dagbladet, Aftenposten eller andre. Alle kilder, alt på en side. SOLs 22. juli-side finner du her. På mobil kan du følge rettssaken her. (m.sol.no/nyheter/rettssaken/)

Klikk og skjul

Det finnes knapt en person i Norge som ikke er opptatt av saken, men vi er det på svært forskjellige måter. Mange vil vite alt, noen vil vite minst mulig og andre befinner seg et sted midt i mellom. Samtidig vet vi at sakens karakter, den lange varigheten på rettsforhandlingene og alle de sterke følelsene rundt terrorangrepene kan føre til at du som leser vil ha en pause av og til. Derfor gir SOL deg mulighet til å skjule området på forsiden som omhandler rettssaken. Gjør du det får du en SOL-forside utelukkende bestående av andre nyheter og vårt vanlige innhold. Og neste gang du kommer inn på siden vår, så «husker» vi deg - og du vil ikke bli eksponert for innhold fra rettssaken.

Klikk og vis

Du kan når som helst velge å se rettssak-innholdet på forsiden igjen. Klikk på «vis»-knappen så får du full tilgang til alt. Til enhver tid kan du også klikke på «22. juli-saken» i hovedmenyen og komme rett inn på vår spesialside. Jeg håper du som SOL-leser synes vi løser dette på en ryddig måte, og at du får den mengden informasjon du har behov for.   Per Tandberg Redaktør sol.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.