Søk etter savnet fisker i Sola avsluttet

Leteaksjonen etter en hummerfisker som er savnet utenfor Tananger i Sola kommune, er avsluttet. Båten til den savnede ble funnet utenfor øya Rott mandag kveld.

Båten ble funnet utenfor denne øya. Foto: Skjermdump.
Båten ble funnet utenfor denne øya. Foto: Skjermdump. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Søk etter savnet hummerfisker avsluttes uten funn. Videre søk gjennomføres som søk etter antatt omkommet», melder Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) på Twitter klokken 02.25 natt til tirsdag,

HRS startet ved 17.15-tiden søk etter den savnede utenfor Tananger i Sola kommune etter at vedkommende forlot Tananger mandag formiddag og ikke hadde returnert.

Det ble lett etter fiskeren både fra lufta, i sjøen og på land, og båten ble funnet rundt klokken 20.

Ifølge HRS var det utfordrende søkeforhold i området, der det er mørkt, mye vind og sjø.

Det videre søket koordineres av Sørvest politidistrikt. Politiet opplyser på Twitter natt til tirsdag at de frivillige har avsluttet strandsøket uten funn og at pårørende er informert.

Til VG opplyser politiet at søket trolig vil gjenopptas tirsdag morgen, men at dette avhenger av tilgang på utstyr og strøm- og værforhold. Det kan være aktuelt å benytte undervannskamera i søket.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer