Søk etter savnede i Nordsjøen avsluttet

Den tyske hovedredningssentralen innstiller søket etter fire sjøfolk som er savnet etter en skipskollisjon ved øya Helgoland i Nordsjøen.

Flere skip og redningsbåtert deltok i søket etter savnede etter skipskollisjonen sørvest for helgoland i Nordsjøen. Foto: Redningsskøyta Seenotretter / AP / NTB
Flere skip og redningsbåtert deltok i søket etter savnede etter skipskollisjonen sørvest for helgoland i Nordsjøen. Foto: Redningsskøyta Seenotretter / AP / NTB Vis mer
Publisert

En talsperson for redningssentralen sier onsdag morgen at det er umulig å vite om de savnede besetningsmedlemmene fortsatt kan bli funnet. Søket ble stanset klokken 10.45.

I løpet av formiddagen skal det tas en beslutning om hvordan søkte skal fortsette.

– Vi vil da se hvordan det år og hva annet vi kan gjøre, sier talspersonen.

Tirsdag kveld sa redningssentralen at søket vil fortsette til etter midnatt og sa da at det var en rimelig mulighet til å overleve i sjøen, som har en temperatur på rundt 12 grader.

To sjøfolk ble reddet, og en er funnet død etter ulykken. Skipskollisjonen skjedde drøyt to mil sørvest for Helgoland tirsdag morgen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer