Snøen er her - vegvesenet advarer

Natt til torsdag preges flere av fjellovergangene og dalførene i Sør-Norge av hvite veier. Nå ber Statens vegvesen alle trafikanter om å sjekke føreforholdene.

Foto: webkamera Statens vegvesen / NTB
Foto: webkamera Statens vegvesen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

– Vinteren nærmer seg nå. Skal man kjøre over fjellet så må man ha på vinterdekk. Samtidig lønner det seg å sjekke nettsidene til Statens vegvesen , sier trafikkoperatør Tilia Mathre ved Vegtrafikksentralen.

Både på Hardangervidda og i Gudbrandsdalen er snøen godt synlig på webkameraene til Vegvesenet. På Vikafjellet snør det også tett, men nede i Voss regner det.

– Det har jo vært meldt snø i noen dager, men det er vel først nå vi ser at den har begynt å legge seg noen steder. Hvor lenge det varer vet vi ikke, sier Mathre.

Hun sier også at fylkesvei 51 Valdresflye er stengt på grunn av dårlig vær.

– Her vil det bli tatt en ny vurdering i morgentimene.

Fylkesvei 55 over Sognefjellet er også stengt på grunn av uværet. Der vil det bli gjort en ny vurdering på om veien skal åpne torsdag klokken 12.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer