Vis mer

Snapchat har gjort store endringer - dette er nytt

Et drøss med nye funksjoner.

(upublisert) Opprettet
I likhet med andre populære apper som Instagram og Facebook gjør også Snapchat endringer med jevne mellomrom. Og nå har den populære appen, som lar deg dele bilder og videoer på noen sekunder, kommet med en stor oppdatering.

Ifølge selskapet kaller de dette Chat 2.0, hvor måten du bruker Snapchat til å kommunisere direkte med venner er forbedret, skriver Gottabemobile.

Snapchat har tidligere oppdatert bildefunksjonen, der du ved hjelp av ansiktsgjenkjenning blant annet kan bytte ansikt med andre, få hundesnute og ører, spy regnbuer og se ut som et forferdelig monster.

Selskapet skriver nå på sin blogg at de ønsker at chat skal være den beste måten å kommunisere på, om brukeren vil skrive, sende bilder eller se hverandre ansikt til ansikt.

Ved ett enkelt tastetrykk kan du ringe direkte til vennene dine, med eller uten video, og lett gå tilbake til å chatte. I tillegg finnes det en ny funksjon for å sende bilder i chatten.

Spapchat har også oppdatert emojis-banken - nå kan du sende et drøss med nye bilder til vennene dine.

I juni i fjor hadde Snapchat over 1 millioner norske brukere.

Her ser du de nye funksjonene og hvordan du kan bruke de:
 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.