Ole Gunnar Solskjær

Snakker ut om nedturen: – Vi har ikke vært kliniske og nådeløse nok

Ole Gunnar Solskjær er tydelig på at Manchester United har skapt sjanser nok til å vinne flere av de siste kampene, men skarpheten foran mål har manglet.

Ole Gunnar Solskjær møtte pressen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær møtte pressen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire tap på fem kamper er fasiten for mannskapet til Solskjær den siste tiden. Det foreløpig siste nederlaget kom i mesterligakvartfinalen mot Barcelona onsdag.

Da Solskjær møtte pressen fredag satte han ord på hva som har gått galt den siste tiden.

– Du er aldri glad når du ikke vinner kamper. Dette har vært en periode der vi har spilt mot gode lag og levert bra prestasjoner, men der vi ikke har hatt den kvaliteten og troen foran mål som vi burde hatt, sa han.

Manglet selvtillit

Han pekte videre på kampene mot Wolverhampton og Arsenal som oppgjør United burde vunnet ut fra antall sjanser laget skapte. Likevel endte de med tap.

– Som spiss vet jeg hvor viktig den troen er. Noen ganger har du ikke den følelsen og selvtilliten. Du må bare finne den på trening og håpe at den kommer ut i kamp også, sa United-manageren.

– Vi har ikke vært kliniske og nådeløse nok foran mål, tilføyde han.

Til lørdagens Premier League-møte med West Ham melder kristiansunderen Antonio Valencia, Matteo Darmian og Marcos Rojo klare til kamp etter skadeproblemer.

Mer usikkert er det med Nemanja Matic, mens Ander Herrera fortsatt er skadd.

– Jeg tviler på at Nemanja er klar på grunn av sykdommen han har slitt med. Men kanskje, fordi han er en kriger som vil hjelpe lagkameratene sine, sa Solskjær.

Sanchez-retur

Alexis Sánchez er også på vei tilbake, men rekker trolig ikke West Ham-kampen.

– Sanchez trener med oss, har trent to ganger, og er med i dag. Han er skadefri, men jeg vet ikke om han er hundre prosent klar til i morgen. Mer sannsynlig Barcelona-kampen, sa Solskjær, som er klar på at det nå må jages poeng i hver eneste kamp framover.

– Vi trenger så mange poeng som mulig. Får vi 15 poeng til, blir vi topp tre, sa kristiansunderen.

United er i øyeblikket nummer seks i Premier League. Tre poeng skiller opp til Tottenham på den viktige fjerdeplassen, mens det er ytterligere to poeng opp til Chelsea på tredje.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer