Slovenia skjelver: - Landslaget vårt er helt på bunn

Erling Braut Haaland starter kveldens nasjonsligakamp mot Slovenia med 40 mål denne sesongen. Slovenerne snakker om ham med frykt i stemmen.

Braut Haaland håper på mer jubel mot Slovenia i kveld. (Foto: Fredrik Varfjell / NTB)
Braut Haaland håper på mer jubel mot Slovenia i kveld. (Foto: Fredrik Varfjell / NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det er Haaland det dreier seg om også i Slovenia. Etter 29 mål for Borussia Dortmund på 30 kamper og elleve landslagsscoringer på sju kamper denne sesongen, skremmer spissen alle.

– Landslaget vårt er for tiden helt på bunn både fysisk og mentalt. Den profesjonelle lederstaben har full jobb med å heve moralen og eliminere feil, skriver avisen Dnevnik.

– Norge har hatt toppspisser som Tore André Flo, John Carew, Ole Gunnar Solskjær og Steffen Iversen, men aldri før en perle som Haaland.

Norges landslagssjef Ståle Solbakken uttalte onsdag at han tror Slovenia kan være bedre enn de siste resultatene skulle tilsi. Han pekte på at slovenerne var lenge med i kampene mot Sverige (0-2-tap hjemme) og Serbia (1-4-nederlag borte).

Norge leder gruppen i nasjonsligaen etter borteseirer mot Serbia og Sverige. Søndag kommer det svenske laget til Ullevaal stadion.

Puljevinneren får plass på seedingsnivå to i EM-kvalifiseringen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer