Annonse

Slik tillater du web-push

Steg for steg.

Slik tillater du web-push i Chrome
Slik tillater du web-push i Firefox
Slik tillater du web-push i Safari


Chrome


Den enkleste måten du kan tillate web-push på, er ved å bruke nettstedsinformasjons-ikonet. Klikk på hengelåsen til venstre for adressefeltet i Chrome. Til høyre for varsler, finner du en rullgardinmeny. Velg tillatt i menyen.

Et annet alternativ er å tillate web-push via innstillinger. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre for å åpne menyen. Velg innstillinger.

Scroll til bunn og klikk på avansert. Under personvern og sikkerhet, finner du innholdsinnstillinger. Klikk for å åpne innstillinger for innhold. Deretter klikker du på varsler. Legg til sol.no under tillatte nettsteder. (Dersom sol.no allerede ligger under blokkér, sletter du og legger under tillat i stedet.)Firefox


Den enkleste måten du kan tillate web-push på, er ved å bruke nettstedsinformasjons-ikonet. Klikk på hengelåsen til venstre for adressefeltet i Firefox. Deretter klikker du på pilen til høyre for sol.no slik at du får opp show connection details.

Klikk på more information slik at du får opp page info. Under permissions scroller du ned til receive notifications. Sørg for at det står huket av for allow. 

Et annet alternativ er å tillate web-push via innstillinger i Firefox. Klikk på de tre vertikale strekene øverst til høyre for å åpne menyen. Velg options og privacy & security i menyen til venstre. Scroll ned til du finner notifications og klikk på settings. Det ligger under permissions. Legg til sol.no på listen for godkjente avsendere. Klikk deretter save changes.Safari


Klikk på Safari i verktøylinjen i nettleseren. Klikk på valg og deretter fanen hvor det står varsling. Sørg for at sol.no ligger på listen over godkjente avsendere. Ligger den på listen over blokkerte avsendere, klikker du tillat.

På Mac kan du velge hvordan du vil se selve web-pushen. Velg varsler for at nyhetsvarselet skal bli stående lenger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder