Slik stoppet Marie dårlige hundeeiere

Lei etter årevis med dritt.

Marie Parks hadde sett seg grundig lei på hundeeiere som gikk tur i nabolaget da hun fikk idéen. Stadig vekk skjedde det at hundeeierne ikke ryddet opp etter at hunden deres hadde gjort fra seg i hagen hennes. Da Parks, som bor i Vancouver i staten Washington, en dag tok en hundeeier på fersken i ikke å plukke opp dritten, bestemte hun seg for å gjøre noe. Se videoreportasje under:  

Tok bilde av hundeeieren

Marie knipset et bilde av den skyldige og konfronterte hundeieren. Kvinnen kom tilbake og ryddet opp etter hunden, men Parks bestemte seg likevel for for å bruke bildet til å stramme opp andre hundeeiere. - Og jeg gjør det samme mot alle som ikke rydder opp etter hunden sin. Hvis hagen min må være full av bilder av folk, så gjør jeg det, sier Parks til ABC News.

Er dette greit?

Skiltet har vært oppe i flere uker og ser ut til å virke. Boten for ikke å rydde opp etter kjæledyr i Vancouver, er 1500 kroner. Er dette en god måte å gjør det på? Eller går hun for langt når hun henger opp bilder av folk? Si din mening i kommentarfeltet under.