Slik har du neppe sett Oslo før

Se den flotte videoen til Eirik Evjen.

(upublisert) Opprettet
Fotografen er nok ikke helt ukjent foran kameraet, heller. Eirik Evjen er i tillegg til å være utdannet fotograf også skuespiller, og har spilt i Glasskår, Tommys Inferno og Max Manus. Tidligere har han laget noen fantastiske timelapse-videoer av nordlyset som du kanskje har sett. Her forklarer han hvordan du selv kan få det til. Med tiden har fotografen også spesialisert seg på såkalte miniatyrvideoer, en teknikk hvor virkeligheten fremstår som om det er miniatyrfigurerer som beveger seg i en miniatyrverden. Lørdag valgte CBS News i USA hans miniatyrvideo av Oslo til å pryde sine nettsider. – Det var gøy at CBS valgte å løfte frem og dele videoen, det anser jeg som et av mine høydepunkt, sier Evjen til TV 2. Her kan du lese mer om hva Evjen synes om oppmerksomheten videoen hans har fått. Hva synes du om videoen? Del dine synspunkter i kommentarfeltet under videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.