Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen

Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner, Paul Pogba og David de Gea, i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool, ifølge Sky Sports.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske TV-kanalen hevder å vite at verken keeper David de Gea eller midtbanesjefen Paul Pogba blir klar til oppgjøret.

Dermed går vondt til verre for United-manager Ole Gunnar Solskjær. Han har en lang skadeliste å bekymre seg over, og fraværet av de Gea, som ble skadd i EM-kvalifiseringen tidligere i uken, kommer svært ubeleilig.

Pogba har kjempet for å bli klar til Liverpool-møtet, men rekker det angivelig ikke. Han har slitt med en ankelskade i lengre tid og trente nylig på egen hånd i Dubai.

Liverpool har vunnet alle sine kamper så langt i Premier League og blir gigantfavoritt i søndagens kamp.

United har kun vunnet to av åtte kamper og ligger på 12.-plass i ligaen.

Foruten Pogba og de Gea er Eric Bailly, Diego Dalot og Timothy Fosu-Mensah uaktuelle for United i helgen. Dessuten er det usikkerhet rundt Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Phil Jones og Mason Greenwood.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer