Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen

Manchester United må klare seg uten sine to største stjerner, Paul Pogba og David de Gea, i søndagens storkamp hjemme mot Liverpool, ifølge Sky Sports.

Publisert

Den britiske TV-kanalen hevder å vite at verken keeper David de Gea eller midtbanesjefen Paul Pogba blir klar til oppgjøret.

Dermed går vondt til verre for United-manager Ole Gunnar Solskjær. Han har en lang skadeliste å bekymre seg over, og fraværet av de Gea, som ble skadd i EM-kvalifiseringen tidligere i uken, kommer svært ubeleilig.

Pogba har kjempet for å bli klar til Liverpool-møtet, men rekker det angivelig ikke. Han har slitt med en ankelskade i lengre tid og trente nylig på egen hånd i Dubai.

Liverpool har vunnet alle sine kamper så langt i Premier League og blir gigantfavoritt i søndagens kamp.

United har kun vunnet to av åtte kamper og ligger på 12.-plass i ligaen.

Foruten Pogba og de Gea er Eric Bailly, Diego Dalot og Timothy Fosu-Mensah uaktuelle for United i helgen. Dessuten er det usikkerhet rundt Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Phil Jones og Mason Greenwood.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.