Skudd skal ha blitt avfyrt på Torshov i Oslo – politiet leter etter to biler

Politiet har fått melding om at det er blitt avfyrt skudd på Torshov i Oslo. Det letes etter to biler som kjørte fra stedet like etter hendelsen.

Politiet undersøker hva som har skjedd etter at det skal ha blitt avfyrt skudd på Torshov i Oslo. Ingen er meldt skadd i forbindelse med hendelsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Politiet undersøker hva som har skjedd etter at det skal ha blitt avfyrt skudd på Torshov i Oslo. Ingen er meldt skadd i forbindelse med hendelsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Vi har iverksatt et omfattende søk. Samtidig er det ikke meldt om at noen er skadd. Vi har sperret av et større område i Torshovgata/Per Kvibergs gate utenfor Lilleborg skole, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet kan det ha blitt skutt fra en bil mot en annen. Sandnes opplyser at politiet er på stedet med flere patruljer, og at de søker etter to aktuelle biler som kjørte fra stedet like etter hendelsen.

– Vi vet ikke noe om hendelsesforløpet, men vi starter snart med avhør av vitner. Samtidig er det observert flere som har løpt fra stedet, mest sannsynlig fordi de ble redde for det de hørte, sier hun.

Oslo politidistrikt meldte om hendelsen klokken 20.26 tirsdag kveld.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer