MODUM:

Skudd mot bil - etterforskes som drapsforsøk

En mann i 30-årene ble skutt mot i Modum onsdag formiddag. Politiet etterforsker saken som drapsforsøk, og ingen er siktet i saken.

Publisert
Sist oppdatert

– Det går bra med ham. Han ble ikke truffet av noen av skuddene, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han avga politiforklaring onsdag. Basert på hans forklaring og innledende undersøkelser blir saken etterforsket som drapsforsøk. Mannen satt i en bil da han ble skutt mot.

– Jeg ønsker ikke å si noe om hva han har forklart. Politiet har ikke noe klart motiv for hendelsen sånn det står nå, sier Mathiassen.

Ingen er siktet eller pågrepet. Mathiassen kan ikke si hvor mange skudd som ble fyrt av.

Hun sier hendelsen skjedde på et landlig sted, som «ligger litt for seg selv». Politiet har avhørt flere vitner i saken, men Mathiassen kan ikke si om noen var øyenvitner til hendelsen.

– Vi etterforsker dette bredt og jobber nå med å innhente informasjon om det som har skjedd, sier hun.

Flere fagmiljøer i politiet er satt i sving for å etterforske saken. De mener det ikke er grunnlag for å sette denne hendelsen i sammenheng med drapet på Jonas Aarseth Henriksen i Nes i Ådal 17. august.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer