Skudd avfyrt mot bil i Lørenskog – politiet søker etter en hvit Golf

En person har skutt mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd, opplyser Øst politidistrikt.

Personen i bilen er ikke skadd og politiet søker etter gjerningsperson.Foto: Jil Yngland / NTB.
Personen i bilen er ikke skadd og politiet søker etter gjerningsperson.Foto: Jil Yngland / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har startet en større aksjon etter at det ble avfyrt skudd mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. De søker nå etter en hvit VW Golf.

Mannen i bilen er tatt hånd om av politiet.

Skudd ble avfyrt mot en bil i Lørenskog tirsdag kveld. Politiet søker nå etter gjerningsperson. Foto: Jil Yngland / NTB.
Skudd ble avfyrt mot en bil i Lørenskog tirsdag kveld. Politiet søker nå etter gjerningsperson. Foto: Jil Yngland / NTB. Vis mer

– Politiet søker etter gjerningsperson. Gjerningsperson er sannsynligvis ikke til fare for andre personer, melder politiet

Gjerningspersonen forsvant, ifølge politiet, i en hvit VW Golf med registreringsnummer BE 25744.

– Dersom noen ser denne bilen, ønsker politiet å bli varslet. Politiet leter etter en navngitt person, som ikke er bileier. Vi har bistand fra blant annet nasjonale bistandsressurser ved helikopter, beredskapstroppen, med mere, skriver politiet .

Til Romerikes Blad forteller operasjonsleder Tom Sandberg at bilen som ble skutt mot, har et tydelig kulehull i frontruta.

Operasjonslederen sier til VG at det skal være en relasjon mellom den som skjøt og vedkommende det ble skutt mot, og at opplysninger så langt tyder på at hendelsen har en foranledning.

Taktisk og teknisk etterforskning og søk etter gjerningsperson vil fortsette utover kvelden, opplyser politiet.

Mer om