Skrekkvelt for Moberg: Hjernerystelse, nakkesleng, ni sting i ansiktet og hovent kne

Emilie Moberg fikk svært hard medfart under Paris-Roubaix-rittet på sykkel. Hun skal opereres søndag.

Emilie Moberg var til stede på Norges idrettsforbunds Team Tokyo 2020 samling på Ullevaal stadion, for idrettsutøvere og -ledere som er aktuelle for olympiske leker og paralympiske leker. Foto: Heiko Junge / NTB.
Emilie Moberg var til stede på Norges idrettsforbunds Team Tokyo 2020 samling på Ullevaal stadion, for idrettsutøvere og -ledere som er aktuelle for olympiske leker og paralympiske leker. Foto: Heiko Junge / NTB. Vis mer
Publisert

Faren Roy la lørdag kveld ut en oppdatering på Facebook. Den forteller om omfattende skader:

– Hun skal opereres i morgen (søndag) formiddag og ligger til observasjon på sykehuset i natt. Hun husker ingenting fra velten, våknet opp i ambulansen på vei til sykehuset. Hva som faktisk har skjedd vet vi ikke helt, men sannsynligvis en servicebil involvert. Vi og noen lagvenninner er sammen med henne. Hun er ved godt mot, skriver han.

– Hjernerystelse, nakkesleng, ni sting i ansiktet, hovent kne og en finger som må opereres.

Rytteren selv la ut en oppdatering på Instagram. Der slo hun fast at hun ihvertfall er den første kvinnelige syklisten til å være i brudd i Paris-Roubaix.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer