Sven Kramer påkjørt av bil

Skøytestjerne påkjørt av bil

Bare dager etter at faren ble påkjørt av en buss, fikk den nederlandske skøyteprofilen Sven Kramer et ublidt møte med en bil i forbindelse med trening lørdag.

Sven Kramer ble skadd i en påkjørsel lørdag. Foto: Ap.
Sven Kramer ble skadd i en påkjørsel lørdag. Foto: Ap. Vis mer
Publisert

Kramer skriver selv om episoden i en oppdatering på sin Twitter-profil.

– I morges ble jeg truffet av en bil med lav hastighet da jeg var på vei til skøytebanen i Inzell. Jeg har hovedsakelig vondt i kneet, skriver 33-åringen.

Han opplyser videre at han søndag reiser hjem til Nederland, der videre undersøkelser på sykehus venter. Kramer vet foreløpig ikke hvilke konsekvenser kneskaden vil få.

– Vi må vente og se hva konsekvensene blir for starten på den nye sesongen, skriver gullgrossisten.

Verdenscupen på skøyter starter i den hviterussiske hovedstaden Minsk midt i november.

Ifølge den nederlandske avisen Algemeen Dagblad kommer lørdagens episode kun få dager etter at Sven Kramers far, Yep, ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en buss under en sykkeltur.

Heller ikke den norske skøyteleiren har sesongoppkjøringen forløpt uten dramatikk. I slutten av september ble både Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen sendt til sykehus etter å ha veltet på sykkel i tyske Inzell.

Skøyteløperne deiset i asfalten i stor hastighet og begge ble kraftig forslått. I etterkant fikk Spieler Nilsen konstatert tre brudd i ryggen.

(©NTB)

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer