Skofteruds minnerenn er avlyst

Mildværet har gjort det umulig for Slitu IF å arrangere Vibeke Skofteruds minnerenn til helgen.

Vibeke Skofterud under Discovery Networks vårlansering og markering av 100 dager til OL. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Vibeke Skofterud under Discovery Networks vårlansering og markering av 100 dager til OL. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Rennet, som skulle ha gått av stabelen søndag 24. februar, er blitt avlyst på grunn vær- og føreforhold.

– Vi er lei oss for at det er blitt slik, men værgudene har vi ikke kontroll over. Det er dessverre helt umulig å arrangere renn slik forholdene nå er blitt, sier Tormod Skofterud, leder i Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond.

– Det er klart det er kjedelig. Vi har lagt ned masse jobb, men det går rett og slett ikke, sier rennleder Geir Arne Johannessen.

Som erstatning for det avlyste rennet, arrangeres i stedet Vibeke Skofteruds Minneløp onsdag 1. mai på Slitu.

– Det blir et mosjons- og terrengløp hvor alle kan delta. Vi kommer tilbake med informasjon når det nærmer seg mai, sier Tormod Skofterud.

Den tidligere langrennsstjernen Vibeke Skofterud omkom i en vannscooterulykke i Arendal i fjor sommer. Hun ble 38 år gammel.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer