Skjult triks sprer seg på Facebook

Og det fungerer faktisk. Slik gjør du det.

(upublisert) Opprettet
Den siste tiden har et mystisk bilde begynt å spre seg på Facebook. Følger du instruksjonene, får du angivelig opp «navnet» på telefonen din, skriver The Daily Dot. Det er på ingen måte et triks som kommer til å snu livet ditt på hodet, med det er absolutt en artig greie. Slik gjør du det: 1. Bruk de tre siste sifrene i telefonnummeret ditt. 2. Skriv @ i et hvilket som helst kommentarfelt på Facebook. Bytt ut 123 med sifrene fra ditt telefonnummer. 3. Trykk så enter. Når du har gjort som beskrevet, avsløres altså «navnet» på telefonen din. Når SOL ga trikset et forsøk, fikk vi opp et vilkårlig guttenavn. Om det er telefonens sanne navn, vites ikke, men vi er i alle fall ett skritt nærmere telefonens identitet. Ifølge The Daily Dot, vil resultatet blir best om du bruker Facebook via mobilen. Da legges det automatisk inn et mellomrom mellom krøllalfaen og klammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.