Skisenter frikjent etter ulykke

En kvinne saksøkte et skisenter i Møre og Romsdal etter en kneskade i påskeferien i fjor. Skisenteret ble imidlertid blankt frifunnet.

Publisert

Kvinnen sto på snowboard i en T-krokheis i Ørskogfjellet skisenter da hun mistet balansen og falt bakover. Hun skled nedover heistraseen, traff en mast, skled videre og traff et tre.

Partene har i ettertid vært uenige om hva som var årsaken til og hvem som har ansvaret for kneskaden, og kvinnen stevnet skisenteret og deres forsikringsselskap Gjensidige.

Kvinnen anførte at det var ujevnt trekk i heisen som førte til at hun ble dratt oppover med en voldsom fart, og at det var isete, klumpete og hardt i heistraseen. Romsdal tingrett konkluderer imidlertid med at skaden ikke var direkte forårsaket av taubanen og frikjenner skisenteret.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.