Skal samarbeide for å hjelpe flere: - Som samfunn står vi i en utfordrende tid

Høyere levekostnader gjør at flere trenger hjelp til å få endene til å møtes. Derfor skal Nav og Frivillighet Norge samarbeide for å hjelpe sårbare grupper.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag signerte Nav-direktør Hans Christian Holte og generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen i Frivillighet Norge en intensjonsavtale.

Den skal blant annet bidra til at Nav-kontorene i kommunene øker kontakten med frivillig sektor, skriver Nav i en pressemelding.

– Som samfunn står vi i en utfordrende tid. Det er viktig at vi står sammen og klarer å bruke hverandres kompetanse for å hjelpe dem som trenger det på best mulig måte, sier Holte.

Nav og frivillige skal styrke begge parters arbeid for inkludering på arbeidsmarkedet, samt bedre levekårene for vanskeligstilte.

– Frivilligheten har mange tilbud og aktiviteter for dem som sliter, og det å delta i frivilligheten kan være en vei ut av utenforskap, sier Johnsen.

Følg Sol på Facebook!

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer