Mann varetektsfengslet for drapsforsøk i Odda

Skal ha forsøkt å drepe en annen mann

Mannen i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker.

Politiet: - Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene (Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix).
Politiet: - Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene (Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fornærmede mannen og siktede kjente hverandre før den alvorlige voldshendelsen fant sted i Odda, opplyser Vest politidistrikt.

- Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene.

- Siktede har forklart seg til politiet og har knyttet seg til voldshandlingen gjennom sin forklaring, melder politiet.

Den siktede ble framstilt for varetektsfengsling i Hardanger tingrett torsdag.

Politiet fikk medhold i begjæringen om varetekt i fire uker med brev- og besøksforbud – de to første ukene i full isolasjon.

- Politiet jobber nå med sikring og gjennomgang av kriminaltekniske og elektroniske spor, samt avhør av personer rundt de involverte. Dette for å avklare hendelsesforløpet og bakgrunnen for hendelsen, skriver politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer