Politiet: - Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene (Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix).
Politiet: - Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene (Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix). Vis mer

Mann varetektsfengslet for drapsforsøk i Odda

Skal ha forsøkt å drepe en annen mann

Mannen i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker.

Publisert

Den fornærmede mannen og siktede kjente hverandre før den alvorlige voldshendelsen fant sted i Odda, opplyser Vest politidistrikt.

- Den fornærmede mannen er påført alvorlig skade av et farlig redskap og er innlagt på sykehus for behandling av skadene.

- Siktede har forklart seg til politiet og har knyttet seg til voldshandlingen gjennom sin forklaring, melder politiet.

Den siktede ble framstilt for varetektsfengsling i Hardanger tingrett torsdag.

Politiet fikk medhold i begjæringen om varetekt i fire uker med brev- og besøksforbud – de to første ukene i full isolasjon.

- Politiet jobber nå med sikring og gjennomgang av kriminaltekniske og elektroniske spor, samt avhør av personer rundt de involverte. Dette for å avklare hendelsesforløpet og bakgrunnen for hendelsen, skriver politiet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.