Politiet ved teltet der de gjør undersøkelser etter at dykkere hentet opp en koffert med det som skal være en savnet 6-åring, nær Xiliatos på kypros, onsdag. Liket er trolig det sjuende og foreløpig siste offeret til en seriedrapsmann som har tilstått og samarbeidet. Foto: Philippos Christou / AP / NTB scanpix
Politiet ved teltet der de gjør undersøkelser etter at dykkere hentet opp en koffert med det som skal være en savnet 6-åring, nær Xiliatos på kypros, onsdag. Liket er trolig det sjuende og foreløpig siste offeret til en seriedrapsmann som har tilstått og samarbeidet. Foto: Philippos Christou / AP / NTB scanpix Vis mer

Likfunn på Kypros

Sjuende lik funnet i drapssak som ryster Kypros

Politiet på Kypros har funnet enda et lik i søket etter ofre for en seriedrapsmann på øya. Kroppen til det som trolig var en jente, ble funnet i en koffert.

Publisert
Sist oppdatert

Antall drepte i saken er nå oppe i sju. Kypros har aldri hatt en lignende drapssak.

Dykkere søkte onsdag i et basseng i et steinbrudd og fant kofferten, opplyser en talsperson for politiet til den kypriotiske TV-kanalen RIK torsdag morgen.

Det skal ha vært en død jente i kofferten. Tirsdag ble en død kvinne funnet. Hun var trolig fra Filippinene, men liket skal obduseres før endelige konklusjoner kan trekkes.

Den antatte gjerningsmannen er en 35 år gammel kaptein i nasjonalgarden. Han har hittil tilstått sju drap, og sju døde er funnet, fem kvinner og to barn. De skal være fra Asia og Romania, kvinnene skal ha vært hushjelper på Kypros.

Saken har preget øya siden april. Det har blant annet vært reist kritikk mot myndighetene fordi ofrene hadde lav sosial status, var utlendinger og derfor ikke skal ha blitt fulgt opp skikkelig da de ble meldt savnet fra 2016.

Kritikken medvirket til at justisministeren gikk av i mai, og landets politisjef ble sagt opp kort tid etter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer