Saken skal gå for Bergen tingrett. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Saken skal gå for Bergen tingrett. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Sju personer tiltalt for Nav-svindel i Bergen

Til sammen sju personer er tiltalt for grov svindel mot Nav i Bergen. En av dem skal ha mottatt nærmere 2,2 millioner kroner ved å oppgi uriktig informasjon.

Publisert

– Vi skal føre bevis for at personer som har mottatt ytelser fra Nav, har arbeidet, og at andre har mottatt lønn fra selskap uten å arbeide, sier statsadvokat Rudolf Christoffersen Bergens Tidende.

En 42-årig mann er tiltalt for å ha svindlet til seg 2,2 millioner kroner fra Nav. Han nekter straffskyld, opplyser forsvareren hans, advokat Marianne Karlsen.

– Han kjenner seg ikke igjen i at han skal ha forsøkt å bedra Nav. Saken har vært en stor påkjenning for ham, sier forsvareren.

Saken starter i Bergen tingrett 23. september, og det er satt av to og en halv måned til behandlingen, skriver Bergensavisen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.