Sjokkfunn: Familie hevder de fant dette dyret i brusen

Dr. Pepper hevder på sin side at det "ikke skal være mulig".

Mandag denne uken la amerikaneren John Graves ut flere bilder på Facebook som viste en åpnet Dr. Pepper-flaske som inneholdt noe mer enn bare brus.

For kikker du litt nøyere etter kan du se en åtte centimeter lang rotte som ligger og flyter i flasken.

  • Se alle bildene nederst i artikkelen!


Fått stor oppmerksomhet


Texas-mannen hevder at det tre år gamle barnebarnet hans hadde tatt en solid slurk av flasken før de oppdaget dyret, skriver britiske The Telegraph.

- Få ting er like opprivende som når barnebarnet drikker en halv flaske Dr. Pepper, og så plutselig se en død rotte flytende i flasken, skriver han i Facebook-innlegget

Bildene av Dr. Pepper flasken har blitt spredt over hele verden denne uken, og en rekke utenlandske medier har omtalt saken.

Mange lesere reagerer på rottefunnet med forferdelse, mens andre er mer kritiske og setter spørsmålstegn ved det hele.

Dr. Pepper: - Kunden avslo tilbud om analyse


Produsenten Dr. Pepper skriver i en uttalelse at de ser svært alvorlig på det som har skjedd, men påpeker at det nærmest er umulig at et fremmedlegeme havner i flasken under tappeprosessen.

- Vi har tilbudt om å sende en person for å ta med seg produktet til analyse på laboratoriet hos en tredjepart, men kunden har avslått dette tilbudet, skriver produsenten.

John Graves sier han avslo forespørselen fordi familien selv ønsker å sende flasken og innholdet til et laboratorie, for så å finne ut hva de skal gjøre videre.

Graves forteller også at de har sendt barnebarnet til lege for å ta urin- og blodprøver for å se om 3-åringen har blitt smittet av gnageren.

https://www.facebook.com/jmgphoto/posts/10208842807568027

Legg til sol_no på SnapChat