Siv Jensen: – Vi har en svært fastlåst situasjon i budsjettforhandlingene

Det blir ingen nye forhandlingsmøter mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet mandag. Frp-leder Siv Jensen sier situasjonen er «svært fastlåst».

FASTLÅST: Siv Jensen redegjør for hvordan de ligger an i budsjettforhandlingene. Video: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir ingen nye forhandlingsmøter mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet mandag. Frp-leder Siv Jensen sier situasjonen er «svært fastlåst».

– Vi har en svært fastlåst situasjon i forhandlingene. Det er helt åpent på dette tidspunktet hvordan dette skrider fram, sa Jensen i et møte med pressen på Stortinget mandag.

– Det er på ingen måte gitt at vi kommer fram til enighet. Dette handler også litt om at Frp ikke på noen som helst måte er en rundingsbøye for regjeringen og regjeringspartiene, legger hun til.

Ikke møte mandag

Jensen slår samtidig fast at det ikke blir noe nytt forhandlingsmøte mandag.

– Det er en betydelig avstand mellom oss. Vi må ha våre gjennomslag for å bli enige med regjeringen. Vi forventer at regjeringen jobber konstruktivt, målrettet og systematisk for å legge nye tilbud på bordet.

Høyre-leder Erna Solberg, Venstre-leder Guri Melby og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad drøftet budsjettet med Jensen og Frp på Statsministerens kontor søndag.

Mange tema

Mandag trakk Jensen fram grensehandel og avgiftskutt på typiske lokkevarer, sysselsetting, samferdsel, kutt i bompengene og pensjonistenes kår som viktige saker for Frp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer