Siktet mann framstilles for varetektsfengsling etter dødsfall i Søgne

Mannen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter voldshendelsen i Kristiansand søndag, vil tirsdag bli fremstilt for varetektsfengsling.

Politiadvokat Morten Formo fra Agder politidistrikt orienterte søndag pressen om det mistenkelige dødsfallet i Søgne. Tirsdag framstilles en siktet mann for varetektsfengsling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politiadvokat Morten Formo fra Agder politidistrikt orienterte søndag pressen om det mistenkelige dødsfallet i Søgne. Tirsdag framstilles en siktet mann for varetektsfengsling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

– Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen, tirsdag. Det er startet innledende avhør av siktede som vi håper å få sluttført i løpet av dagen, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Morten Formo, i en pressemelding.

Politiet vil anmode Kripos om bistand til tekniske undersøkelser. Det vil bli foretatt obduksjon av den avdøde tirsdag.

Det var i 12-tiden søndag at politiet ble varslet om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Langenes i Søgne i Kristiansand. Da nødetatene kom til stedet, fant de en død mann. Mannen er en norsk statsborger og bosatt i distriktet.

En mann ble søndag funnet død i en leilighet i Søgne i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
En mann ble søndag funnet død i en leilighet i Søgne i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer

En mann i 30-årene er pågrepet i saken og siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Ifølge Fædrelandsvennen ble mannen pågrepet utendørs, like ved adressen der den avdøde ble funnet.

– Politiet jobber nå med å finne ut hva som har skjedd og hvem som er involvert. Vi gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet for å sikre spor, og vil i løpet av dagen gjennomføre avhør av personer som kan ha relevant informasjon om saken. Vi er fortsatt i en innledende fase av etterforskning, og det er derfor ikke ønskelig for politiet på nåværende tidspunkt å gå ut med detaljer fra etterforskningen, sier Formo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer