Siktet mann framstilles for varetektsfengsling etter dødsfall i Søgne

Mannen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter voldshendelsen i Kristiansand søndag, vil tirsdag bli fremstilt for varetektsfengsling.

Politiadvokat Morten Formo fra Agder politidistrikt orienterte søndag pressen om det mistenkelige dødsfallet i Søgne. Tirsdag framstilles en siktet mann for varetektsfengsling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politiadvokat Morten Formo fra Agder politidistrikt orienterte søndag pressen om det mistenkelige dødsfallet i Søgne. Tirsdag framstilles en siktet mann for varetektsfengsling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

– Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen, tirsdag. Det er startet innledende avhør av siktede som vi håper å få sluttført i løpet av dagen, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Morten Formo, i en pressemelding.

Politiet vil anmode Kripos om bistand til tekniske undersøkelser. Det vil bli foretatt obduksjon av den avdøde tirsdag.

Det var i 12-tiden søndag at politiet ble varslet om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Langenes i Søgne i Kristiansand. Da nødetatene kom til stedet, fant de en død mann. Mannen er en norsk statsborger og bosatt i distriktet.

En mann ble søndag funnet død i en leilighet i Søgne i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
En mann ble søndag funnet død i en leilighet i Søgne i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer

En mann i 30-årene er pågrepet i saken og siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Ifølge Fædrelandsvennen ble mannen pågrepet utendørs, like ved adressen der den avdøde ble funnet.

– Politiet jobber nå med å finne ut hva som har skjedd og hvem som er involvert. Vi gjennomfører tekniske undersøkelser på stedet for å sikre spor, og vil i løpet av dagen gjennomføre avhør av personer som kan ha relevant informasjon om saken. Vi er fortsatt i en innledende fase av etterforskning, og det er derfor ikke ønskelig for politiet på nåværende tidspunkt å gå ut med detaljer fra etterforskningen, sier Formo.

Mer om