Siktet bilfører på Bjerke: - Den verste dagen i hele mitt liv

Bilføreren som krasjet inn i en tribune under et motorshow på Bjerke i Oslo søndag, sier at han er utrolig lei seg og ikke forstår hva som gikk galt.

Oslo 20220424. Seks personer ble skadd da en bil kjørte inn i en tribune under et motorshow på Bjerkebanen i Oslo søndag kveld. Politiet jobber på åstedet.Foto: Beate Oma Dahle  / NTB
Oslo 20220424. Seks personer ble skadd da en bil kjørte inn i en tribune under et motorshow på Bjerkebanen i Oslo søndag kveld. Politiet jobber på åstedet.Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

20-åringen Dean Klaas sier til Avisa Oslo at motorshowet gikk som normalt, helt til noe skjedde med bilen slik at den havnet innenfor sperrebåndene og inn i tribunen. Minst sju personer ble skadd.

– Jeg fikk totalt sjokk, sier Klaas.

– Det er den verste dagen i hele mitt liv. Jeg er utrolig lei meg, og jeg har tenkt masse på dem som ble skadd. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg har tenkt på det hvert eneste minutt siden ulykken. Men jeg forstår ikke hvordan det kunne skje, sier han.

Bilføreren er siktet for uaktsom kjøring, mens arrangøren av motorshowet er siktet for uaktsomhet etter straffelovens paragraf 356.

– Nå vet jeg at ingen ble kritisk skadd. Det er jeg utrolig lettet og glad for. Jeg har lyst til å si til alle som var der at jeg er utrolig lei meg, og at jeg har tenkt masse på dem. Jeg håper alle blir helt friske igjen, sier Klaas.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer