Siktelsen endres til drap etter voldshendelse i Namsos før jul

Politiet skjerper siktelsen mot en kvinne til drap etter at en mann ble funnet død i Namsos natt til 23. desember i fjor.

En kvinne er siktet for drap, etter en voldshendelse i Namsos natt til 23. desember i fjor. Foto: Kjetil Langeng / NTB
En kvinne er siktet for drap, etter en voldshendelse i Namsos natt til 23. desember i fjor. Foto: Kjetil Langeng / NTB Vis mer
Publisert

– Siktelsen er endret etter en samlet vurdering av den informasjonen som så langt har fremkommet i etterforskningen. Påtalemyndigheten mener at det er sannsynlighetsovervekt for at siktede har begått en forsettlig drapshandling, sier Åsta Elden, påtaleansvarlig i saken i Trøndelag politidistrikt.

Etterforskningen i saken pågår fortsatt for fullt, og politiet har gjennomført en rekke vitneavhør og tekniske undersøkelser. Det er også tatt nye avhør av siktede og hennes to barn. Disse var vitner til hendelsen, skriver politiet.

– Politiet etterforsker saken bredt. Undersøkelser knyttet til relasjonen mellom partene forut for hendelsen er en del av dette arbeidet. Foranledning til hendelsen og spørsmålet om nødverge er sentrale temaer som vi ønsker å få belyst, sier Elden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer