Siktede etter Nydalen-skyting varetektsfengsles i fire uker

Mannen i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk etter at det ble skutt på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Politiet friga tirsdag bilde fra overvåkingskamera som viser personen som skal ha løsnet skudd i en restaurant i Nydalen i Oslo mandag kveld. Foto: Overvåkingskamera / NTB
Politiet friga tirsdag bilde fra overvåkingskamera som viser personen som skal ha løsnet skudd i en restaurant i Nydalen i Oslo mandag kveld. Foto: Overvåkingskamera / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Det skriver VG.

30-åringen ble pågrepet i Moss fredag kveld. Den siktedes advokat Vidar Lind Iversen, opplyste i forbindelse med pågripelsen at hans klient nekter straffskyld i saken.

Mannen i 30-årene er samtidig underlagt full isolasjon i to uker, skriver TV 2.

Det var mandag kveld at en mann avfyrte skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo. Den fornærmede, en mann i 50-årene, ble ikke truffet og kom fra hendelsen uten fysiske skader. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Det var mandag kveld at en mann avfyrte skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo. Den fornærmede, en mann i 50-årene, ble ikke truffet og kom fra hendelsen uten fysiske skader. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer

Den siktede ønsket ikke å forklare seg for retten i fengslingsmøtet lørdag ettermiddag. Han har heller ikke forklart seg for politiet.

Det var mandag kveld at en mann avfyrte skudd inne på et gatekjøkken i Nydalen i Oslo. Den fornærmede, en mann i 50-årene, ble ikke truffet og kom fra hendelsen uten fysiske skader.

Politiadvokat Christian Hatlo uttalte til NTB lørdag at den siktede er godt kjent for politiet fra tidligere.

– Samtidig er det per nå ingenting som tyder på at hendelsen har tilknytning til skyteepisoden ved Nationaltheatret, opplyste han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer