Siktede etter Lørenskog-skyting varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha skutt mot en person i en bil på Lørenskog 13. juli har samtykket til varetektsfengsling i fire uker.

En person har skutt mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd og politiet søker etter gjerningsperson. Foto: Jil Yngland / NTB
En person har skutt mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd og politiet søker etter gjerningsperson. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

Mannen meldte seg for politiet torsdag kveld. 30-åringen er siktet for drapsforsøk.

– Vi er glade for at mannen meldte seg for politiet, sier politiinspektør Ove Furseth, leder for Felles enhet for etterretning og etterforskning ved Øst politidistrikt i en pressemelding.

Romerike og Glåmdal tingrett besluttet fredag at mannen skulle varetektsfengsles i fire uker, noe han selv hadde samtykket til.

– Siktede har foreløpig ikke ønsket å la seg avhøre, sier Furseth.

30-åringen er siktet for å ha løsnet flere skudd mot en mann i 20-årene som satt i en bil på Skårer i Lørenskog tirsdag kveld.

Foreløpig jobber politiet ut ifra en hypotese om at en konflikt mellom to familier ligger bak skyteepisoden.

Politiet har etterlyst et våpen og en bil i saken, som de mener gjerningsmannen brukte, men disse er ikke funnet.

– Hvis det finnes personer som er vitner, har video eller andre typer opplysninger, ta kontakt med oss, oppfordrer Furseth.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer