Siktede etter drapet i Bergen godtar fengsling – ikke livstruende skadd

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Bergen søndag kveld, ligger selv skadd på sykehus. Han blir begjært fengslet tirsdag.

Politiet rykket ut til en adresse i Fana i Bergen hvor de fant to skadde personer, og en ble senere bekreftet død.Foto: Paul S. Amundsen / NTB
Politiet rykket ut til en adresse i Fana i Bergen hvor de fant to skadde personer, og en ble senere bekreftet død.Foto: Paul S. Amundsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

– Det blir fengsling i dag, mest sannsynlig som kontorforretning. Vi motsetter oss ikke fengslingen, sier mannens forsvarer Erik Johan Mjelde til NTB.

Ved en kontorforretning avgjøres spørsmålet om varetektsfengsling av en dommer uten fysisk oppmøte fra partene.

Mannen i 30-årene er siktet for å ha drept kona si i 20-årene i Fana i Bergen søndag kveld.

Både mannen og kvinnen ble funnet bevisstløse da politiet ankom leiligheten. Kvinnen ble erklært død på vei til sykehus, mens mannen er innlagt med skader.

På grunn av helsetilstanden hans er han fremdeles ikke avhørt. Han vil heller ikke være til stede under et eventuelt fengslingsmøte tirsdag.

– Han er ikke livstruende skadd og vil være i stand til avhør på et tidspunkt, men når det blir, er det for tidlig å si noe om, sier Mjelde.

Mannen og kvinnen har tre felles barn i barnehagealder. De var til stede i leiligheten søndag kveld da politiet ankom.

Det var ett av barna som meldte fra om hendelsen til politiet.

– Barna er fysisk uskadd og ble tatt hånd om av barnevernet søndag kveld, sa påtaleansvarlig Sven Arne Dahl-Michaelsen i Vest politidistrikt på en pressekonferanse mandag.