Sikkerhetssone på 300 meter i Tønsberg rundt hybridbåt som brant

Etter en brann i en hybridbåt som er tauet til Tønsberg, er det etablert en sikkerhetssone på 300 meter fra der båten ligger til kai i Vallø.

Etter en brann i en hybridbåt som er tauet til Tønsberg, er det etablert en sikkerhetssone på 300 meter fra der båten ligger til kai i Vallø. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB
Etter en brann i en hybridbåt som er tauet til Tønsberg, er det etablert en sikkerhetssone på 300 meter fra der båten ligger til kai i Vallø. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen / NTB Vis mer
Publisert

a– Det anbefales at bolighus i nærheten lukker igjen vinduer, oppfordrer politiet ved 21.30-tiden.

Det er etablert vakthold på stedet, og brannvesenet følger situasjonen nøye. De er også i dialog med båt- og batteriprodusenten.

Katamaranen er ifølge avisa 24 meter lang og 11 meter bred.

Det var torsdag ettermiddag at nødetater, redningsskøyte og redningshelikopter rykket ut etter melding om brannen i båten, som da lå utenfor Hvaler. Ifølge politiet dreide det seg om varmgang i et batteri.

Fire personer som var om bord i båten, ble evakuert. Båten ble slept til Tønsberg.

Ifølge Tønsbergs Blad er det passasjerkatamaranen «Brim» som tok fyr.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer