Mulig skyting på Bogerud:

- Ser svært alvorlig på det

Natt til onsdag meldte flere vitner til politiet om skyting på Bogerud i Oslo. Politiet har funnet tomhylser og ser alvorlig på den mulige skytingen.

Publisert

– Skyting i det offentlige rom er noe politiet ser svært alvorlig på. Det medfører uro og utrygghet, og får høy prioritet, sier pressevakt Eirik Wilmann i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var ved 1.45-tiden at flere vitner meldte ifra til politiet om at de hørte skudd i området Bogerud. Onsdag er det gjort kriminaltekniske undersøkelser i området, politiet har gjort vitneavhør og de jobber med å undersøke om det er video fra stedet.

I forbindelse med de kriminaltekniske undersøkelsene har politiet funnet tomhylser på gangveien ved Bogerud barnehage i General Ruges vei. Politiet har også gjort funn av et par hansker.

Politiet har ikke fått opplysninger om at det er noen personskader etter den mulige skytingen, men flere vitner har fortalt at de har sett biler og personer forlate området, opplyser Wilmann. Ingen er pågrepet i saken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer