Solskjær og Manchester United

Ser fortsatt ut til å ha fansens støtte

Den dårlige sesongavslutningen har ikke gjort tilhengerne mindre interessert i å se Manchester Uniteds hjemmekamper. Sesongbillettene ble utsolgt på rekordtid.

En skuffende sesongavslutning har ikke gått ut over interessen for å se Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag spille på Old Trafford. Sesongbillettene ble utsolgt på rekordtid. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB scanpixtekst
En skuffende sesongavslutning har ikke gått ut over interessen for å se Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag spille på Old Trafford. Sesongbillettene ble utsolgt på rekordtid. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB scanpixtekst Vis mer
Publisert

Klubben opplyste onsdag at alle de 53.000 sesongbillettene ble solgt raskere enn noen gang tidligere, selv om Ole Gunnar Solskjærs lag endte 32 poeng bak byrival og seriemester City og nede på 6.-plass, noe som gjør at det ikke blir mesterligafotball på Old Trafford neste sesong.

Resultatene ble kraftig forbedret de første månedene etter at Solskjær rett før jul etterfulgte sparkede José Mourinho, men mot slutten av sesongen slet laget tungt. United vant bare to av sine åtte siste kamper.

Allerede i mars offentliggjorde klubben at sesongbillettprisene forblir uendret for åttende sesong på rad, og nå er de alle revet bort.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer