Sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger.

Pelé ble tidligere i uken innlagt på sykehus, men det skal stå bra til med fotballegenden. Arkivfoto: Alexander Zemlianichenko / AP / NTB
Pelé ble tidligere i uken innlagt på sykehus, men det skal stå bra til med fotballegenden. Arkivfoto: Alexander Zemlianichenko / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

Ifølge svenske Aftonbladet var hans datter Kely Nascimento raskt ute på Instagram og sa at det ikke var noen fare for farens helse, men at han bare var innlagt for å regulere kreftmedisinen.

Den levende legenden som har tatt tre VM-gull med Brasil (1958, 1962 og 1970) har fått lykkeønskninger fra hele verden og fra blant andre Brasils landslagssjef Tite som befinner seg i Qatar.

– Det er alltid hyggelig å få positive meldinger som dette her, skriver Pelé på Instagram med et bilde som viser en bygning i Qatar hvor man sender en hilsen til Pelé om raskt å bli frisk.

”Takk till Qatar for hilsenen og til alle som sender meg lykkeønskninger", het det videre.

(©NTB)

Mer om