Sender stikk til britisk avis etter handletur: - Wow

Alfie Haaland svarer den britiske tabloidavisen The Sun spøkefullt på Twitter etter de har laget en spesial på han og sønnen, Erling Braut Haalands, handlekurv.

Alfie Haaland spøker med de britiske tabloidavisene på Twitter. Foto: Lise Åserud / NTB
Alfie Haaland spøker med de britiske tabloidavisene på Twitter. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Wow. Neste gang ser de oss kanskje på bensinstasjonen. Diesel, bensin … 95, 98?, skrev pappa-Haaland og retweetet et bilde fra avisens «spesial».

Artikkelen tar for seg alt far og sønn Haaland handlet på supermarkedet «Sainsbury» etter superstjernen undertegnet for Manchester City.

På bildet kan man blant annet se at familien Haaland kjøpte inn en vannkoker, en søppelbøtte, noen skåler og en flaske ketsjup.

Den norske superspissen gikk til Manchester City for 619 millioner kroner og har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

Haaland scoret i alt 83 mål på 87 kamper for Borussia Dortmund før overgangen til City og Premier League.

21-åringen debuterer trolig for Manchester City i en treningskamp mot den mexicanske klubben América klokken 02.30 natt til torsdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer