Selger hemmelig vaffeloppskrift for 1 millioner kroner

I 1937 så den første Høibakk-vaffelen i Mjøndalen dagens lys. Nå selges den hemmelige oppskriften – og selskapet bak – for 1 million kroner.

Frister det med en hemmelig vaffeloppskrift fra 1937, er det bare å legge inn bud på oppskriften – og selskapet bak. Foto: Berit Roald / NTB
Frister det med en hemmelig vaffeloppskrift fra 1937, er det bare å legge inn bud på oppskriften – og selskapet bak. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

I 2005 solgte det familiedrevne selskapet, som hadde hegnet om oppskriften i over 60 år, virksomheten til en ny eier. I 2020 gikk det nye selskapet konkurs, og oppskriften ble solgt til en ny eier i en budrunde, skriver Drammens Tidende.

Stamkunden Edilberto Maldonado vant budrunden til en pris han ikke vil oppgi, men nå selger han selskapet videre – inkludert den fortsatt hemmelige og uendrede originaloppskriften fra 1937.

Vaffeloppskriften og selskapet selges for 1 million kroner, men han sier selv at det ikke er pengene som er viktig.

– Det haster ikke for oss å selge, men vi må finne den rette kjøperen. Disse vaflene gjelder så mange. Alt fra barnehager til eldresentre, så det må være noen med et hjerte for Høibakk som tar over stafettpinnen, sier han til avisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer