Seks personer bøtelagt for å ha droppet karantenehotell i Vestland

Vest politidistrikt har avgjort seks nye saker med bøter for brudd på smittevernbestemmelsene. Samtlige av sakene gjelder manglende opphold på karantenehotell.

Seks personer er bøtelagt for å ha droppet karantenehotell i Vestland etter å ha ankommet Bergen lufthavn, Flesland. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB
Seks personer er bøtelagt for å ha droppet karantenehotell i Vestland etter å ha ankommet Bergen lufthavn, Flesland. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert

Samtlige av de seks personene har fått bøter den siste måneden, og bøtene lyder på 20.000 kroner. Det melder Vest politidistrikt i en pressemelding.

Blant personene er et ektepar i 60-årene som kom til Flesland fra Gran-Canaria, en kvinne i 20-årene som kom fra Costa Rica, en mann i 20-årene som fra Aberdeen i Skottland, og to menn i 40- og 50-årene som kom til Flesland fra Elfenbenskysten. Fem av de seks hadde mellomlandet i Amsterdam.

Politiet opplyser at alle er blitt muntlig orientert om bøtene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer