Seks menn i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk på en nå 23 år gammel mann på Holmlia i Oslo natt til lørdag 7. oktober 2017. Foto: TIPSER.NO / Daniel D. Laabak / NTB scanpix
Seks menn i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk på en nå 23 år gammel mann på Holmlia i Oslo natt til lørdag 7. oktober 2017. Foto: TIPSER.NO / Daniel D. Laabak / NTB scanpix Vis mer

Tiltalt for drapsforsøk

Seks menn tiltalt for drapsforsøk – mann ble lam

Seks menn i 20-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe en nå 23 år gammel mann høsten 2017.

Publisert

Mannen ble skutt i bakhodet på Holmlia i Oslo i oktober 2017. Bakgrunnen for drapsforsøket skal ha vært en gjengkonflikt.

Politiet mener alle seks er tilknyttet den kriminelle gjengen Young Bloods. Det var også 23-åringen som ble skutt, skrev VG tidligere i år.

23-åringen er i dag lam fra brystet og ned som følge av skuddet mot bakhodet. Ifølge bistandsadvokat Carl Rieber-Mohn er han avhengig av hjelp døgnet rundt.

Politiet fant den da 21 år gamle mannen liggende på gaten i Dyretråkket på Holmlia like etter midnatt natt til lørdag 7. oktober i 2017. Da hadde vitner i området varslet politiet om skyting og flere personer som løp vekk fra området.

– Han er fornøyd med at seks av de sju siktede i saken ender opp på tiltalebenken. Han har et håp om at han kan få vite hvem som løsnet skuddet som traff ham i hodet. Etterforskningen så langt har ikke pekt på hvem det var, sier Rieber-Mohn til VG.

Oslo tingrett har satt av en måned til behandlingen av saken.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.