Vis mer

Se Solveigs rørende hyllest til sin kreftsyke mamma

Ida er uhelbredelig syk, men nekter å la brystkreften ta de gode dagene.

(upublisert) Opprettet
 

1. oktober fylles dagene igjen med rosa i det årets Rosa Sløyfe-aksjon sparkes igang.

Årets aksjon fokuserer på uhelbredelig brystkreft og i Kreftforeningens kampanjefilm får vi i år møte Ida som har kreft med spredning.

Hennes historie inspirerte Rosa Sløyfe og aksjonen ville gi henne en ekstra oppmerksomhet i anledning årets rosa måned.

– Legene har ingen medisin som kan gjøre meg frisk, så det viktigste jeg gjør nå er å bruke tid sammen med datteren og mannen min. Jeg la om mange av mine prioriteringer da jeg ble frisk, men nå er plan A å ha en god dag. Det finnes ingen plan B lenger, sier 27 år gamle Ida Helen Nilsen i videoen.

Et rørende avspark 


Det er den inspirerende «plan A» som i Rosa Sløyfes video hylles når datteren Solveig får lage en animasjonsvideo basert på mammas gode dager, og de færreste klarer å holde tårene tilbake når de ser hyllesten.

Videoen har fått enorm respons på sosiale medier. På Facebook har videoen blitt delt hele 5000 ganger på bare fem timer og kommentarene strømmer inn med godord og kjærlighet. Det er ingen tvil om at videoen har gitt oktober et rørende avspark.

Levert av 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.