Organisasjonen Missing People deltok i letingen etter den tolv år gammel gutten som forsvant på Värmdö utenfor Stockholm lørdag. Mandag kveld ble han funnet død i en innsjø. Foto: Erik Simander/TT / NTB scanpix
Organisasjonen Missing People deltok i letingen etter den tolv år gammel gutten som forsvant på Värmdö utenfor Stockholm lørdag. Mandag kveld ble han funnet død i en innsjø. Foto: Erik Simander/TT / NTB scanpix Vis mer

Savnet tolvåring funnet død i Sverige

Etterforskes som drap.

Publisert

Tolvåringen som var savnet på Värmdö utenfor Stockholm, er funnet død i en innsjø, opplyser svensk politi.

Tolvåringen, som er av somalisk opphav, var på vei til en fotballbane i Ösbyområdet sammen med søsteren da han forsvant mens hun var innom en butikk.

Familien meldte ham savnet få timer senere, og store mannskaper ble satt inn i letingen. Mandag kveld i 20-tiden ble gutten funnet død i innsjøen Ösbyträsk, opplyser politiet.

Dødsårsaken er ikke fastslått, og politiet etterforsker derfor foreløpig saken som et drap.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.