Savnet padler i Kristiansand antatt omkommet

Søket etter en kanopadler ved Tretjønn i Kristiansand ble avsluttet ved 18.20-tiden lørdag. Mannen, som er i 50-årene, er antatt omkommet.

Det søkes fredag kveld etter en savnet kanopadler i Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand. En kano er funnet opp ned i vannet, etter at en mann i 50-årene ble meldt savnet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Det søkes fredag kveld etter en savnet kanopadler i Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand. En kano er funnet opp ned i vannet, etter at en mann i 50-årene ble meldt savnet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Padleren, en mann i 50-årene, ble meldt savnet av familien ved 18.30-tiden fredag, rundt seks timer etter at han la ut på tur i vannet ved Gimlekollen. Kanoen hans ble funnet opp ned fredag, men søk i vann og langs land fredag ga ingen resultater.

Søket ble gjenopptatt lørdag morgen, og avsluttet ved 18.20-tiden, skriver Fædrelandsvennen.

Da NTB snakket med operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt lørdag morgen, ble det bekreftet at søket var gått over til å være etter en antatt omkommet person.

Søket vil starte opp igjen søndag morgen. Ifølge Fædrelandsvennen vil det da kun foregå med sonar som skanner bunnen.

– Foreløpig ønsker vi ikke å avslutte søket før vi finner ham. Det er et begrenset område å lete i, og vi har tro på at vi skal klare å finne ham, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til avisen.

En pårørendekontakt ivaretar familien til den savnede mannen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer