Det søkes fredag kveld etter en savnet kanopadler i Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand. En kano er funnet opp ned i vannet, etter at en mann i 50-årene ble meldt savnet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Det søkes fredag kveld etter en savnet kanopadler i Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand. En kano er funnet opp ned i vannet, etter at en mann i 50-årene ble meldt savnet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Savnet padler i Kristiansand antatt omkommet

Søket etter en kanopadler ved Tretjønn i Kristiansand ble avsluttet ved 18.20-tiden lørdag. Mannen, som er i 50-årene, er antatt omkommet.

Publisert

Padleren, en mann i 50-årene, ble meldt savnet av familien ved 18.30-tiden fredag, rundt seks timer etter at han la ut på tur i vannet ved Gimlekollen. Kanoen hans ble funnet opp ned fredag, men søk i vann og langs land fredag ga ingen resultater.

Søket ble gjenopptatt lørdag morgen, og avsluttet ved 18.20-tiden, skriver Fædrelandsvennen.

Da NTB snakket med operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt lørdag morgen, ble det bekreftet at søket var gått over til å være etter en antatt omkommet person.

Søket vil starte opp igjen søndag morgen. Ifølge Fædrelandsvennen vil det da kun foregå med sonar som skanner bunnen.

– Foreløpig ønsker vi ikke å avslutte søket før vi finner ham. Det er et begrenset område å lete i, og vi har tro på at vi skal klare å finne ham, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til avisen.

En pårørendekontakt ivaretar familien til den savnede mannen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.