Savnet kvinne funnet omkommet i Stordal i Møre og Romsdal

Letemannskaper har funnet kvinnen som var meldt savnet i området i Stordal i Møre og Romsdal. Kvinnen er omkommet, opplyser politiet.

Det ble satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal søndag etter en ung kvinne som har vært savnet siden lørdag. Redningsskøyta DNVII deltok i søket etter den savnede kvinnen. Foto: Redningsselskapet/redningsskøyta DNVII / NTB scanpix
Det ble satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal søndag etter en ung kvinne som har vært savnet siden lørdag. Redningsskøyta DNVII deltok i søket etter den savnede kvinnen. Foto: Redningsselskapet/redningsskøyta DNVII / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter overfor NTB at det ved 11.30-tiden søndag ble gjort funn av en person i et svært ulendt og utilgjengelig skogsområde, og at det ikke var tegn til liv.

Personen ble senere bekreftet å være kvinnen i 20-årene som ble meldt savnet ved midnatt natt til søndag.

Letemannskaper har søkt i området gjennom hele natten etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Kvinnen ble sist sett i 18-tiden lørdag da hun gikk av båten som hadde tatt henne over til området hvor gårdstunet Ytste Skotet ligger.

– Dert har regnet kraftig, og det er veldig bratt og sleipt i terrenget, så en teori er at hun har mistet fotfestet og ramlet og slått seg. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Erik Mikalsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer